Bentuk perut ibu hamil berbeza

Hai assalamualaikum ibu2...maaf nk share pengalaman.. Sy pregy ank yg ke3 da masuk 6minggu 4hari tp dah 4 kali gugur..ni pregy after 8tahun ank yg last..just nk share perut naik dr bahagian pusat..mcm buncit lemak & perut x mengeras mcm ibu2 hamil yg lain..biasanye org preggy akan buncit dr bhgn atas atau bwh pusat kan...ada x ibu2 yg mcm ni x#mommybuntu #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy pn tgh alami masalah nie..myb prut tebal kot sbb ank da 4..sy 9 mggu pn mcm org preggy 4 bulan