Bentuk perut ibu hamil berbeza

Hai assalamualaikum ibu2...maaf nk share pengalaman.. Sy pregy ank yg ke3 da masuk 6minggu 4hari tp dah 4 kali gugur..ni pregy after 8tahun ank yg last..just nk share perut naik dr bahagian pusat..mcm buncit lemak & perut x mengeras mcm ibu2 hamil yg lain..biasanye org preggy akan buncit dr bhgn atas atau bwh pusat kan...ada x ibu2 yg mcm ni x#mommybuntu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, maaf puan. Saya kurang pasti tentang bentuk perut ni. Setakat 1st pregnancy yg lepas, saya tak tahu bezakan bentuk perut. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience. #TAPsupermoms

sy pn tgh alami masalah nie..myb prut tebal kot sbb ank da 4..sy 9 mggu pn mcm org preggy 4 bulan