Lewat haid 5 hari

Hye korg..saya da lwt haid 3 hari..da check upt tp negativ..so agak2 bila saya bole check lgi ? Sbb sblm ni xprnh lewat..😌Sis is ke murungan..sbb klau bole xna pregy..ank yg kcik bru 1 thun 4 buln..da ada dua org ank..mmg nk elak kn pregy klau bole..lgi2 tgh cobid mcm ni..😰 #buntukanjawapan =update hari ni hari kelima lwt..xcheck upt lgi..tp tdi mse mndy petang..saya kencing dan ada kluar skli cairan coklat..😨ada yg thu x apa to..sbb mse pregy ank first n second xde pn mcm to.. #pleasehelp

4 Các câu trả lời

sy cek . hari ke10 lewat . n nk msuk hari ke14 cek lagi utk cnfrmkn . pstu g klinik

Kalau ada darah coklat tu boleh jadin spotting baru nak melekat kak😅..

kalau saya,tunggu lewat sebulan then cek

how are u? are u ok now?