first pregnancy

hai aslm ibu ibu, nak tanya biasanya first pregnancy, berapa weeks dah bersalin ya?

20 Các câu trả lời

Tyn ur mom atau tyn kakak kalau ade. Bergantung org selalunye. Mcm family saya semua lambat. Either 40 week atau 41 week

Huhu .. saya lagi 2 minggu 1 hari je ni nak bersalin 🤣 takde tanda sakit lagi nii 😂 first baby

Wasalam, slalunya org ckp 10 hari awl xp depends la sis

Saya awal 2 minggu dari due. Bersalin masa 38 week 3 days.

4y trước

Atas orang tu sendiri sis. Ada awal ada overdue, Ada yang betul betul ikut due. Saya ingatkan ikut mak saya haritu maybe overdue kena induce jugak tapi tak tengok tengok keluar awal.

Saya bersalin 36w. Awal 23 hari dari due date

Saya 36w 6d.. clinically full term :)

Depends jgk sis...sy overdue

sy awl dua minggu dari due😊

5y trước

org ckp first bby kebnykkan kua awl...nk dpt cub2 due tu mmg susah sikit lah..harapan tipis hihi

Sy 35 week 4 day. Prem.

Saya awal 8hari dr due.