4 weeks pregnancy

Hi, saya nak tanya. Kalau scan baby paling awal 7/8 weeks kan? Better berapa minggu ya untuk first scan?

8 Các câu trả lời

Hi.. Aah btol paling baik 8week ke atas scan sbb untuk kenal pasti hamil ataupun tidak.. Sekurangny masa scan 7week ke atas mesti dh ada kantung ataupun baby & jantung baby tp depand bdn mom juga.. Klu ada mkn ubat folic asid jgn skip mkn ea..

Kalau takde problem pregnancy 6/7weeks dah boleh scan tgk heartbeat. Macam saya risk pregnancy sbb pernah gugur n ada pcos so 4weeks dah scan n ambil darah check beta hcg kat klinik swasta.

3y trước

ooo. saya dlu pernah sekali gugur. risau juga. baik sis terima kasih share

sy paling awl scan ms 6w...kalau scan dr perut mmg x jelas atau x nmpk..Doktor akn guna ultrasound yg guna kat bawah tu...tu baru nmpk jelas sngt.

8 minggu okay dah dear scan, insyllah dah nampak heartbeat sekali ❤️❤️

8/9 minggu bole dh. degupan jntung baby pon da bole nmpk dan dgr

Ni scan 4w kot. Sbb doc pn tk dpt cakap brapa minggu

tunggu 8w cmtu

8w..