Hi mommies semua tumpang tanya

Sye nk tnya Biasanya bersalin berapa weeks yea? Sye skrg 35 weeks 5 days ..bila Sye perlu bersiap sedia utk bersalin ya , sorry Sye tkde pengalaman first baby #pregnancy #firstbaby #1stimemom #advicepls

1 Trả lời

klau xde komplikasi, doktor n nurse pn x ckp apa, biasanya dlm week 38-40 . tp depends jgk . if bby nk kluar awal, dia kluar jgk 🤭 sy slalu baca rmai yg bsalin awal dr 28w pn ada . so, better siapkan brg smua . siapkan terus brg utk hospital msuk siap² dlm bonet kreta . if apa² trus g hospital x yah kalut bru nk susun brg la apa la . sbb ... kita x sure kan bila kita akan bersalin . just be prepare 🥰