Barut

hai. anak sy dah 4 bulan.. adakah perlu pakai barut lg?

29 Các câu trả lời

Sye pkai slgi bby muat. 🤗😍. .urt2 kn dli bby spu myk dpn blkng. .urt tapak kaki. .barit kn. .msty sdp dye tdo. .🥰🤗

Sejak lahirnya x pernah pakai barut dan bedung pun cuma seminggu je alhamdulillah baby ok tidurnya pun ok

Ikut pd org tu sis..sy smpi 6 bln pkai kn..tp klu g kk sy X pkai kn..kt umh je pkai..

selagi muat sy pakaikan je..tp jarang2..dlm 2 hari skali pakai kan barut tu 😁

Saya pakaikan lagi anak barut. Selagi barut tu muat kat badan dia 🤭

Saya bagi pakai dia sekejap saja. Masa dalam umur dia 2 bulan terus saya stop pakai.

Ank sy lpas je trcabut tali pusat tu trus xpkai..dlm 10hari je pkai,sbnrnya xprlu pn

Sy lps 2mggu dh xpakai sbb baby xselesa n dia chubby.. So barut yg ada tu xmuat dah

Org tua sy pesan pakai barut sampai umbilical cord jatuh. Lepas tu x pakai

Atas orang sis, mcm sy pkaikn smpai 6bln.. Suka tgok ank ade barut hehe.