Susu formula Yang bagus untuk anak kulit eczema

Hai anak saya mempunyai kulit eczema ank sy baru 4bulan ,susu badan saya sudah kering. Jadi sy baru nak Beli susu formula utk anak minum . ibu2 yg ade masalah kulit ank mcm anak sy, susu formula ape yg bagus utk anak sy minum?boleh ibu2 suggest utk sy beli nanti#bantusharing #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Anak sy pn ekzema. Pakar cadangkan susu Nestle Nan HA. Susu ni mmg khas utk baby kulit alergik.

3y trước

Boleh. Try la. Anak sy x nak minum susu ni. Dia nakkan susu biasa dia minum. Sis try dlu. Harap serasi dgn anak sis.