anak 6 bulan kena selesema

hai, anak saya dri semalam dah kena selesema. dah bawa g jumpa doc semalam. tapi malam tdi still tido tak lena. meragam je, menagis, tido pun kejap2, doc bagi ubat sembur dalam hidung tu. tapi sampai skrg tak okay lagi.

1 Trả lời

Standard tu...kerapkn sembur hidung..6x sehari..sbb takut jd cm ank sy...xbaik2 smpai sebulan...sekali keluar nanah kt telinga...sbb selsema xkeluar kt hidung tp ke telinga.. n gegendang berlubang.. smpai jmpe pakar... Tp kne after smbur kerap..& bersihkn telinga...cpt je baik.. keep on monitor

5y trước

betul2. seksa tgk kan. rasa mcm nak tolong vacum je hidung dya. 😁 tapi alhamdulillah, malam tdi dya tido lena juga, bila kerap sapukan minyak teraoi Narinar tiap kali dya mnta susu. 😁