Selesema dan kahak

Anak saya baru 30 hari .. tapi dah kena selesema batuk kahak .. sape2 kat sini tau cara nak kurangkan selesema tak.. sy risau sebab anak tido tak lena hidung asyik sumbat .. #firstmom #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

baby ada demam x sis. anak sy mlm2 susah tdo sbb kahak buat dia xselasa. baby jd cranky. first sis kena pergi klinik, bgtu doc. 2. sis kena pantau suhu baby, biasa kalau baby batuk selesema suhu badan akan naik, 37.5 utk baby dah kira demam, 37-37.4 dedar. 3. sis beli alat sedut hingus/kahak. 4. beli sterimar spray kt hidung baby. 5. klu dh buat semua ni still x ok rujuk lh pakar atau hospital

6mo trước

baby tak demam .. cuma ada kahak dengan selesema .. sy bawak hospital malam semalam.. kena tahan wad .. sebab kahak terlampau banyak.. nak buat sendiri kat rumah pasal yg alat ada air tuh tak reti ..

beli tempat sedut yg kat hidung tu takpun g klinik sedut kahak

6mo trước

sy terus bawak ke hospital semalam ..