Unwanted Grandsons

Habis PKPB anak sulung usulkan nak balik kg bekas mertua...its killing me inside..bukan sebab apa,jawapannya tak seperti yg diinginkan..husnudzon ya anak² ibu...kuatlah sepertimana ibu kuat lalui hidup sbg ibu/ayah utk kamu...akan tiba masa yg tepat Allah janjikan kebahagiaan buat kamu anak²...deeply sorry from mom...

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan puan dan keluarga. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers