Siapa rasa setiap masa tak boleh tanya😂

Eh kadang berbadan dua ni memang sensitif betul tau😆 Tu rasanya setiap masa tak boleh tanya... . . 'Eh! Pregnant dah ke?'😌

Siapa rasa setiap masa tak boleh tanya😂
4 Các câu trả lời

yesss...kalau saya jenis tak suka heboh2 dengan family apa lagi org luar yg dah kenal. Sebab kekok kadang2 dorg bagi pendapat yg kita sebagai ibu sedang hamil terasa. mcm ada saudara dh tau yg saya ni tgh pregnant terus cakap untung la dpt mengandung awl..bru brapa bulan dh kawin dpt rezeki..maybe dia tidak bermaksud lain tapi sebagai ibu yg tengah pregnant sejujurnya pendapat mcm tu ja pon boleh buat terguris...kenapa nak mempersoalkan takdir Tuhan.. 🥺

Kalau boleh elakkan bertanya isu2 yg sensitif. Semua orang ada rezeki masing2.Allah dah tentukan rezeki setiap dari hambaNya.Kalau belum rezeki dia,tolong mendoakan yang baik2.Insya Allah,mana tahu berkat dari doa kita..dia boleh merasa menjadi seorang ibu tue macam mana.

Alhamdulillah so far yang mana tahu sy pregnant dorg bagi vibes yg positive 🥰🥰 cumanyaaa sensitive ada sesetengah tu bila bagi pendapat mcmni “pehhh hari2 main ke” adoi pening layan org gini.

4y trước

Tahu takpe. Macam lah kita tak pandai mengatur waktu kesuburan jadi sy malas nk layan senyumkan aje 😅

pasal pregnant, bila nak kawin tu soklan sensitip. Tak pernah aku tanya orang lain soklan tu. Tapi dorang plak yang sibuk tanya aku. Tak pelahhh, mungkin aku retis kot. 🥱