Wean Off: Target Umur Anak Untuk Cerai Susu

Haa, mak-mak yang menyusu badan sekalian.... Ada yang berjaya menyusukan anak sampai usia 2 tahun tak? Kalau ada cuba komen 'SAYA' kat bawah ⬇️

Wean Off: Target Umur Anak Untuk Cerai Susu
42 Các câu trả lời

Saya sampai anak umur 2 tahun 6 bulan bru brenti. sedih xleh nak kata bila ank lepas Susu huhuhu

Saya anak dah 2 tahun 3 bulan, masih belum berjaya. Hari tu dah letak asam jawa, tapi x jln😅

Baru 1 tahun 12 hari. Fully bf. Target smpai 2 tahun ☺️ sy ibu yg bekerja 💪🏻

1Thn 2bln,ttiba die xnk sndri.pdhal ssu ade lgi skit.tekdang nk ssu bdan,tkdang xnk.

🙋🏻‍♀️ Anak 1st 2thn 3bln Anak 2nd 2thn Anak 3rd baru 4bln 🤭

3 bulan dah benti susu 🤭 Mybe susu dah Xde so dia ok je Dgn formula

Target 2tahun.. Kalau lebih pun mungkin sampai 2 Tahun 1/2😆

Dua tahun setengah. Dia berhenti sbb katanya dia nak adik 😆

saya dah lebih 2 tahun . dh mcm2 bg tkmo putus susu huhu

Tak berjaya wean off lagi. Anak dah 2 tahun 7 bulan 🙃