18weeks

Hi guys, kandungan saya dah nak masok 5 bulan. So, bulan kebrapa baby mula gerak2 yea?

8 Các câu trả lời

Bergantung pada org. Biasa kandungan pertama dpt rasa lmbt skit sbb tak tahu cmna rasa. Yg dh byk kali pregnant akan dpt rasa awl sbb dh tahu cmne rasa th. Sy dpt rasa 22 minggu. Biasanya yg pertama kali 20 minggu ke ats, and bergantung pada ketebalan perut, kedudukan uri jugak

Sy first msa 16weeks..ttbe npk benjol kpala. Klu baring phtikn prut.tgk cm npk gerak2 tp xbrasa sgt.. Hubby sntuk benjol kpla alahaii hpy dia xblh gmbar

Saya 13weeks rasa baby bergerak, terkejut juga sebab macam awal but doctor its normal.

5y trước

Dia macam berpusing, makin besar makin kuat rasa. Masa kecil tue rasa minor je dia gerak & respon kalau jentik2 perut dia gerak.

Depends. Kalau rs awal2 pn maybe slow je atau xperasan pun.

22 minggu ke atas tapi sy dulu 24 weeks

Depends, Ada yg gerak lambat sket

X lama lagi rasa la tu..

6bulan rasanya.