Perempuan atau lelaki

Saya baru 27 minggu kandungan.... Rasanya macam baby boy ja.... rasa nya laa...sebab altif tu bukan main lagi... masa kandungan masok 5 bulan pon dah mula rasa gerakkan... sekarang lagi aktif..... nii bakal anak no.2 Masa anak pertama dulu xrasa mcm ni.... masok kandungan 7 bln baru rasa tendangan... Anak sulong perempuan.....

1 Trả lời

Saya baru 28 minggu. Baby boy, aktif dia tu lain macam lagi2 waktu malam .

3y trước

alhamdulillah sy slmat brsalin pda 28/6 bru nii....dpt baby girl...hihi