Tambahkan susu badan

Hi guys , macam mana yea nak tambahkan susu dalam badan . Jenis pemakanan atau kena minum susu yang mana satu yea untuk tambahkan susu dalam badan 🥺🙏 . Help me guys !!

4 Các câu trả lời

supply and demand sis.. lagi banyak susukan anak, lagi banyak yg keluar.. sy xtahu anak sis umur berapa.. secara generalnya, lepas anak habis menyusu, pam dua dua breast sampai kosong.. kalau boleh susukan anak sekerap yg mungkin, sy dulu terpaksa susu/pam setiap sejam, selama sebulan lebih kalau xsilap.. skrg anak dah nak masuk 7 bulan.. dah meriah dah susu.. lepas tu xboleh stress, minum air yg ade malt mcm horlick ke milo ke.. jgn minum kopi atau teh buat sementara waktu.. susu dah banyak baru boleh minum secawan dua.. jgn give up.. sy dulu mertua duk suruh kasi formula bagai.. tp alhamdulillah, berkat kesabaran.. berjaya full breastfeed..

Nak bykkn susu kena amal Sup Lobak Putih In Shaa Allah Meriahh Dan kena Rajin Bg Breastfeeding & Rajin pom susu 🥰

Kena byk mnum air, kerap bg bby susu. Klu bby x nk. Awk pam.

Nk tambah susu kne byk susu kan ank.. tu yg sy belaja la 😅

3y trước

Betul. Hari tu susu sy makin kurg sbb bby mnum 3-4 jam sehari. Then sy pam je waktu dia x mnum. Bru byk.