8 weeks kandungan

Guys. Kandungan saya dah masuk 8 weeks tapi sampai sekarang saya buntu sama ada nak simpan kandungan ini atau macam mana. Sebab saya tak kawin lagi. Masalah dia saya tak dapat support dari sapa sapa sekarang. Bantu saya guys 😔

33 Các câu trả lời

Kecil lg.. lg pula awk xkawin. Its up to u dear.. kalau u islam. U tau salah utk buang. Kalau u non muslim i prefered u to let go.. for u self n dignity.. the result u choose is for u not us. So think the best for u 😉