Kandungan 6 weeks.

Guys. Hi nak tanya, kandungan dah 6 weeks, tapi bila scan kantung kecil seperti 2-3 minggu kata dokter. Ada siapa2 tahu? Dok kata suspect keguguran. Dan dok terus bagi ubat duphaston. 2 minggu lagi kena checkup lagi

Kandungan 6 weeks.
2 Các câu trả lời

maybe tarikh ovulation lmbt dan kandungan x sama sprti tarikh period.. sy mcm tu..

4y trước

kadang2 bleeding sbb implantation.. sy bleeding dlm seminggu.. kuar ckt2.. pegi hospital, treatened miscarriage tp scan kantung okay je lg, bulat.. pape pn, pegi hospital cek dlu.. ade yg bleeding bnyk tp ade rezeki dia, selamat baby tu 😊 yg penting cek dlu.. sy masuk mulut itik tgk jalan tkot terbukak, tp tertutup rapat je.. alhamdulillah..

Period regular or x? Upt start positif bila?

4y trước

Duphaston tu makan je. Untuk kuatkan rahim.