Bisul

Hi guys .. ada yg tahu pasal bisul ? bahaya tak utk kandungan 30 weeks . . ada yg pernah kena tak?

2 Các câu trả lời

Penah.. Mse ank 1st n 2nd... Dpt bisul tu mse awl kandungan.. Xtau sbb ape... Smpaikn kne pegi klnik nk bgi buang hbs.. Heheehe.. Bby xde ape.. Ok je...

5y trước

sya dah trimester ke 3 ni kena bisul .. 1st kandungan so sya agak risau sikit ..takut ada effect kat kandungan .. hehe

kena kt mna?sye dlu kt punggung tpi alhamdulilh okey je kndungan

5y trước

kena kat siku .. alhamdulillah if xda effect dekat baby ... ☺