sapa ada pengalaman mcm ni?

Assalamualaikum..nak tanya.. ada tak sesapa ada pengalaman keluar darah coklat masa kandungan 6weeks. pergi klinik scan, kantung tak nampak.. tvs scan pun tak nampak.. after repeat scan on 7 weeks atau 8 weeks baru nampak kantung dgn janin? ada tak?

1 Trả lời

kandungan 1st sy scan 8w & 10w tak nampk janin & jantung. ada kantung je. takda darah or apa2. repeat scan 12w masih sama so doc simpulkan kandungan tak jadi. buat d&c. sis tunggu next scan ok? kadang tu darah penempelan & 6w mmg jarang boleh nampak lg. bykkan doa