Hm help to guide me (10week pregnant)

Get some stress, Tadi pergi klinik. Then klinik suruh pergi hospital. After check kat hospital , dia suruh balik dulu. And now still ada darah darah lagi? Kenapa ye? help me... Saya buntuuu, doct kata spotting bleding but now macam tah le

1 Trả lời

Rehat je dulu, jgn buat kerja apa2. Kalau spotting nnt dia akn stop. Baring n tinggikan kaki. If perlu, doc akan bg duphaston kalau xsalah. Jgn stress2, spotting perkara biasa.. Sy pn ada ms 7 weeks. Dpt cuti 3 hari.

5y trước

huhu takut, sbb masa bleeding rasa mcm perut tk selesa... hm i dpt cuti 1week, but dia ckp klau teruk better pergi jumpa pakar