Spotting tapi nurse suruh pantau

Tadi saya pergi hospital sbb rasa contraction lama sangat. Then doktor check jalan baru bukak 2cm. Tapi masaa kt hospital contraction hilang terus. And diorang suruh balik. Diorang suruh pantau 3 tanda. Mcm biasa lah 3 tanda tu, contraction, spotting, pecah ketuban. Tapi diorang ckp kalau spotting jangan terus datang hospital, pantau dulu. Banyak ke tak banyak pakai pad. Then saya balik je rumah tetiba ada spotting di panties, tapi sikit je. Kalau korang? Pergi hospital balik ke atau nak pantau beberapa hari dulu spotting tu? Saya firstmom #38week

2 Các câu trả lời

pantau dulu sis. kalau pecah ketumban atau perut mengeras / contraction bru pegi. sy pun pi hosp dia ckp mcm tu. untuk first baby mmg lmbt sikit cm nk bukak. nnti sis dtg sis kne seluk bnyk kali.

1y trước

maaf nk tanya. nak pantau tu berapa hari ya? nak pergi hospital kena tunggu darah tu banyak mcm mana ?

Pantau dulu.