takut

Hai mommy semua..normal ke selepas masuk mulut itik check laluan still darah turun..pagi tadi ada turun darah dan lendir..dah pergi hospital check laluan masih x ada bukaan doc suruh balik dulu..sakit pon x ada..baby gerak okey.. #firstbaby #37weeks4day

2 Các câu trả lời

Normal.. Biasa lps kne seluk kluar darah.. Klu tkde sakit boleh tunggu contrction pulak atau tnda lain

Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan urusan! Take care ye 💖