scan tak nampak baby

saya ada pendarahan lepas tu pergi klinik doktor ckp baby ada lagi. lepas tu saya pergi lagi klinik kerajan lepas tu check baby takde. pergi hospital scan sekali lagi pun doktor ckp baby takde. saya 7 week. then doktor suruh dtg lagi 2 minggu. anyone help me?

1 Trả lời

Tunggu lg 2 minggu, kalau taknk tunggu pergi check klinik swasta lg nk confirmkan.. Kalau tak, tak blh tlg apa2... Redha je. Doa byk2 insyaAllah...