Dumelan sunda

Geleuh aing mah unggal ningali TAP di gulir ka handap sok aya wae foto ibu2 dasteran pamer beuteung nanyakeun ukuran beuteung sakitu wajar teu,normal teu ampun aing mah padahal 7 bulan ge can aya,sok aya wae nu kos kitu teh mantak gila wkwk,teu boga pikiran ka janin emg teh normal apa henteuna. Ngke teh alesana maklum bund "anak pertama" aing ge anak pertama tara boga pikiran beuteung leutik gede nu penting mah si orok sehat sempurna.Padahal mah sarua wae urg ge sok aya wae nu jarulid masalah beuteung tapi aing mah cuek pan sabodo teuing ? makana mak ulah ngerem wae di imah jadi tara nyaho tolak ukur beuteung ibu hamil sakumaha kali2 teh perhatian jeung jalmi sakitar ulah nyonyo hp doang nyahona,ulah hp doang nu smartphone tapi nu bogana....? Punten nya urg mah moal muna ngadumel ge sembari ngala point ✌?✌?✌? Note: jeung nu ngarti wae ulah menta translate

273 Các câu trả lời

haha satuju bun ah cigana beteung 4bulan geus hoyong buleud ciga samangka can ge waktuna ai gs ciga samangka ngeluh hyg gera borojol cenah beurat😂 nikmati hela wee ke ge utun kaluar ,nu penting mah sehat emak sareng jabangbayi.