Boleh sesiapa tolong saya ..mcm ni positif atau negatif ya?

First time try

Boleh sesiapa tolong saya ..mcm ni positif atau negatif ya?
14 Các câu trả lời

Mcm saya pon awal2 nmpak cmni..kalau nk lebih teliti boleh ke klinik swasta..atau kira balik dr hari pertama datang haid lepas..kalau dh 6/9 minggu boleh ke klinik kerajaan utk buka buku pink..

tahniah positif 🤗jum join gruop whatsapp ibu 🤰 mengandung https://chat.whatsapp.com/IhYAvz1p7zXKqELL7zzvXB

3t trước

maaf saya baru tengok komen .. saya dah add ye nisa .. 🤗yang mana x boleh masuk boleh bagi no saya addkan 🤗🫶

positive kalau ragu2 try clearblue digital

3t trước

ok pergi klinik ya pengesahan doktor...semoga dipermudahkan

alhamdulillah tahniah positive

tahniah sisss...positif tu..

Alhamdulillah tahniah😍

positif..tahniah..

Pregnant ❤️

taniah positif

Tahniah positif tu

3t trước

okay thanks u 🥰 nanti saya try lgi