Saluran bukaan rahim

Hi everyone ! Saya nak tanya siapa ada pengalaman saluran rahim tak terbuka walaupun due dah nak dekat? Tolong share the tips please macamana cara nak buat supaya saluran rahim terbuka. Sebab yeaterday i was go for checkup amd doctor said kepala baby tak engage lg dengan saluran rahim. Apa maksud dia tu? And mcmana nak buat kalau nak buat bukaan rahim? Help me please ?

2 Các câu trả lời

masa solat, sujud lama2. . pujuk baby juga supaya masuk laluan kena rajin berckp dgn baby.. tp kalau x jd juga redha shj kena czer, asalkan ibu dan baby selamat melahirkan.

Sis week ke brape? Bykkn berjalan dan sujud org kata