Bsp

Esok test bsp.. Risau tak turun esok.. Mcm mne nk turukan..

5 Các câu trả lời

Brapa week? Sy masa kandungan 5m, asal g cek bsp sy bawa bekal pujuk betik. Lps jarum ptama sy terus mkn. Lps tu sblm cek utk kdua kli, sy bnyk minum air & jalan utk kasih kluar peluh. Syukur bacaan cantik. 4 & 5 saja

klo nak turun jg makan nasi byk sgt time malam sbb dah nak pose jam 10mlm kan..so minum air putih byk2 pastu minum ubat then tidur..insha Allah..bacaan atas 4 lbh je

Macam sy masa pregnant,sy amalkan minum air barli kosong,x ada gula. Dan banyakkan bergerak,bagi keluar peluh..

Sy msa preggy 2 hri sblm bsp control portion nasi, mnum jus epal hijau , timun

Cukup sekadar jaga portion makanan. Ikut apa yang dietician ajar..