BSP

Nak tanya, haritu nurse call sangkut air gula ?, esok kena buat bsp, jumpa doktor esok pagi buat bsp, betul ke kena datang lg lepas tu untuk buat bsp sebanyak 4 kali?

2 Các câu trả lời

Bsp mmg kne buat 4 kli... Byk kn mnum air masak... Masa hri buat bsp tu klau boleh jgn mnum air or mkn manis sis... Mlm sblm buat bsp tu stop mkn sblm pkul 10mlm klau boleh... Sy pun kne buat bsp hri tu alhamdulillah bacaan semua ok...

4y trước

Mcm kt tmpt sy jmpe nurse kt kd pkul 8 mlm tu..

Klo bsp xcntik atau bcaan tgi kne repeat lg... Klo xcntik lg doc akn suh masuk wad utk refer amek insulin... Minum air bnyk sis...