Tips minum air gula

Hai mummy semua! Minggu depan sy 25weeks dah start minum air gula. Kena puasa kan after pukul 10 malam, nak tanya lah masa puasa tuh boleh minum air kosong or tak boleh langsung minum apa2?

2 Các câu trả lời

Saya kan baru 2 hari lepas minum air gula. Saya beli Kat farmasi perisa Oren. Try la sis insyaAllah okay je. Rasa air Fanta. Pastu malam tu je sis minum air masak.

9mo trước

Rm16 sis

boleh minum air kosong sahaja tp pagi sblm pi klinik tu elakkan. nanti susah nk habiskan air gula tu.