Tambah Susu Badan

Ermm Normal Ker Saya Pregnant 35weeks Dahh Tapi Susu Tak Keluar Pown Lagi .. Sbb Kawan Saya Pregnant 17weeks , Susu Dah Mula Keluar .. Saya Risau Kalau Saya Takder Susu Atau Kurang Susu .. Ada Cara Tak Untuk Adakan Susu Atau Perbanyakkan Susu Badan ?? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #advicepls

18 Các câu trả lời

Boleh dah cari tukang urut yg pandai urut susu atau bole try pump utk rangsangkan kelenjar susu.