nak tanya

emmm sis nk tnye bole..skrng ni kn sy pragnent tp blom nikah..inshaALLAH dlm masa trdekat ni kita org nk nikah..tp msa nk sttle kn hal2 sblom nikah kan kne test urin..agak2 ad mslah x klau keadaan sy tngh pragnent skrng ni..atau dorg akn sruh lahirkn bby dlu bru nikah..

7 Các câu trả lời

ambik darah hiv je takde test urine , pastikan kandungan tak melebihi 3 bulan laa masa nikah yaa , untuk diboleh bin dan berbintikan nama ayah sebenarnya .. tapi kalau ikutkan islam janin dah terbentuk dalam badan sebelum nikah dah dikira anak luar nikah tapi anak tak bersalah teruskan menjaga nya yaa ☺️

Manade test urine sis. Hiv test pon ambik darah je. Tak de masalah sis. Dah berapa bulan?

Boleh je nikah... Tpi better tnye ustazah.. Sma ada lpas bersalin kne nikah balik ke x..

Nak nikah kne test urin ke? Klau zmn sy dlu nk nikah kne buat test hiv je..

ambik darah hiv je, takde urin melainkn awk nak ke klinik buka buku pink

Xpn.. bleh je nikah

Semoga dipermudahkan segala urusan sis Aamiin..happy mum to be😊😍