7m Nk bkk buku pink,tp x nikah lg

Hai mummy semua..sye nk tnye bole ke bkk buku pink..kandungan dh 7month...tp sye x nikah lg..klau pegi kk nirse mrah x?

8 Các câu trả lời

Cpt2 pegi KK. Dh lmbt tu. Nurse kalau bising pn kejap je, die pn busy byk keje. Doa la dpt jmpe org2 yg baik dan memahami. Yg penting kne fikirkan kesihatan sis n anak dulu.

4y trước

Thankyou🤗

Xkisah sis kwin blom.. pegi je buat demi kndungan dn dri sis.. kalo nurse bebel pom kjup je.. xpew.. nnti nk branak xde bku pink lgilh kne mrah n bhaya sngt...

4y trước

Thankyou☺️

fikir masa dpn baby, g je buka buku pink. nurse nk bebel hadap je. bukan ada kesan pun

Boleh je bukak sis.. Tapi skrg rsenye kne buat appointment dulu klau nk bukak buku pink..

4y trước

sama la...tmpt sy kna call dulu..

Takpe bukak jee. Kalau nurse bising, sumbat mulut dia dengan buku pink 😂

just go sis. you can do it 👍🏻

takpe.. pegi je. .

takpe..pergi je