makam durian

Elok ke durian utk baby dalam perot??

9 Các câu trả lời

Mak saya dulu masa mengandungkan saya hari2 makan nasi dengan durian sebab tu je dia boleh telan. Alhamdulillah saya lahir okay dan normal. Mungkin Allah pelihara sebab tu je mak saya mampu telan. Lahirnya saya ni, memang tak lalu makan durian haha

Sy jd trauma makan benda2 tajam ni. Masa 16w makan durian bleeding. Smlm 32w makan nenas baby terus tak aktif 🤣. Nasib dah ok skrg.

Boleh sis. Sy dah pernah tanye doc,boleh je makan. Klu dah bersalin,menyusukan anak,baru apa yg kita makan akan effect baby :)

Durian ada khasiat jugak utk baby.. Tapi jgn mkn byk2 nnt baby panas..

Sy dlu mkn gak, tp x byk la sbb dh teringin sgt...huhu

Ok2 thanks ye semua atas pendapat😉

Bley tp jgn brlbihn 2ulas ckup

Boleh kalau xde kencing manis

Baby panas. Nak merasa bolrh