Tilam baby

Due bulan 9 ade yang dah beli tilam baby tak ? Korang beli tilam baby dekat mane ye boleh share tak harge dan quality serta shop yang korang beli. Saye ade survey dekat shopee tapi harge macam mahal sangat 😂

22 Các câu trả lời

tak beli tilam sbb tak pakai lama. beli toto travel budak je. pastu nanti lapik dengan toto biase tu. settle mur² je.

Saya beli kat shoppe je .. paling murh sy jumpa, okay je tilamnya harga mampu milik lah.. daripada yg lain agak mhl sy tengok

12mo trước

ini

Saya beli bulan 6 haritu. Sekarang dah banyak voucher kat shopee. Kalau beli dapat discount berbaloi la

Baby nest saya beli sini tp overseas. Smpai smua ok je. Cantik & lembut. Smua barang baby smua dkt shopee🥰

Saya beli dekat shoppe ja siap dgn kelambu xpi delivery lmbt sikitla dlm 2minggu mcmtu sbb dri indon

sy due bln 9 jgk . sy beli kat smartkids je . dlm 40 50 gitu. kat shopee harga boleh tahan jgk .

kt lotus pun ada sis set tilam n bantal baby tu. sye pnh beli dlu dlm 40-50+ gitu la.

sy beli di carousell sis, ramai je preloved yg berkualiti kena pandai cari je😊

Kat tiktok rm60 besar boleh pakai lama cuma nipis. Material fiber je