9 Hari Lagi

Due 19/2 tp 18/2 dah kena serah diri. Doctor not allowed to post date due to mama ada masalah jantung. Makanya induce le kita ye... But hopefully sebelum 18/2 baby dah keluarlah. InsyaAllah kalau Allah izinkan. Sekarang ni keep squatting, mencangkung, oiling, bergelek atas gym ball, eh mcm2 lah buat?

9 Hari Lagi
35 Các câu trả lời

Moga dpermudahkan ye sis. Sy pernah induce.positif.ok je.lg cepat bersalin.induce jam 7 pagi, kul 12 tgh hri contrction, kul 2 petag bersalin.sgt cepat dlm labour room 2 jam je.jadi, jgn tak sama pun dgn tanggapan ramai org y mngatakan induce sgt sakit. :)

5y trước

Sma2...mcmne.dh bsalin ke?

semoga dipermudahkan.. bersalin hospital swasta ke?? hospital bag 2 ni je eh?? haah same. my due 20th. tak larat berjalan dah now. gelek2 atas yoga ball je😂

5y trước

Hospital government sis, ada masalah jantung tak boleh p swasta. Risiko. Tu belom masuk beg mkn😝 so total 3 beg

saya juga 9 Mach nih tpi saya xda duit nak pegi hospital 😩 mnta doa nya bunda" semoga baby sehat dan persalinan normal nanti berjln lancar🙏🙏

Moga dipermudahkan..sy pn prepare 2 beg jgak..1 beg baby 1 beg ibu, 1 bakul utk isi flusk,air,cwn,sudu,milo &biskut 😅

5y trước

Oooo dekat Hospital Sultanah Aminah kena bwk sendiri.. Sebab kat sana ward mmg pack. Bantal sorg sebijik je then panas. Kena masuk ward 3 dulu baru mintak transfer ward 1😁

Due 27/2 kena serah diri 18/2 jgk sb gdm on diet..moga urusan kita dipermudahkan..in sya allah..aamiin..

5y trước

Aamiin²..

Kalau bley sis jgn induce,sakitt tuhan ja taw tk sama mcm sakit biasa..smga dipermudahkn urusan yer

5y trước

Sy dh rasa,insyaallah

Semoga dipermudahkan urusan sis & baby nanti. Aaamiinnn3 ya rabbal alaminn. Good luck! 🤗💖

5y trước

Amin Amin Amin ya Allah... Tq dear😘😘😘

Semoga dipermudahkan,,, cantik lah bag sis dua2 berkenan pulak tgok beli mana tu?? 😅

5y trước

Ouhh ye ke ok2 tq sis berkenan pulak sb favroute navy 😁

sama due date kita tapi saya pun masih belum ada tanda apa². risau kena induce 😌

5y trước

Sy just kerap kena braxton hicks je. Last week ada keluar tanda tp pergi hospital jln belum bukak pun..

Oo.. sama laa.. masalah jantung.. kena serah diri 25hb ni.. 26hb induce... huhuhu

5y trước

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin juga ye nanti😘😘