Due 19/8, serah diri 18/8 kalau blm ada tanda2 nak bersalin..

Hii semua, nak tanya ada x sama due dgn sy? Ada yg dah bersalin? Kakau serah diri kena pergi emergency hosp ke?#pleasehelp #ingintahu #firstTime_mom

12 Các câu trả lời

Samaa . saya pun due 19hb ni tapi tak turun tanda lagi . semoga kita semua dipermudahkan urusan dan bersalin sebelum tarikh kena serah diri . takut jugak baby besar atau kena emergency czer . kalau boleh nak normal 🥲

biasa misi akan bagi surat serah diri bila dah over due seminggu dari due date. itu pengalaman sy ms anak sulung. over due seminggu. ngam hari kena serah diri tu turun tanda nak bersalin.. tak perlu paksa bersalin🤭

Kita sma due tpi sya Tak ada trun tnda lagi cuma rasa sakit kat bawah perut tpi sya masih jumpa dokter pakar 17/8 ini nnti tngok lh nnti semoga bsalin dgn mudah amen🙏 tk sbar nak jumpa baby

beruntung sume.sy plk due 1/9 klu x bersalin jgk.kena srh diri 8/9.semggu dr tarikh due.skrg ni nk bw perut pun dh xlarat sbb bekerja.smg allah permudahkn urusan bersalin kita sume..aaminn..

Saya due 20/8 tapi pagi td dah bersalin 11/8 . kontraksi yg kuat sgt. ingtkn just mild . last2 kepala baby kat bawah nak keluar dah. nasib sempat bersalin kat hospital.

saya due 18.8 tapi kena serah diri 11.8 jumaat ni ... sebab gdm. risau pikir nak kena induce. semoga sebelum serah diri ni.... turun tanda sendiri

sy due 11/8 jumaat nie . tp kluw tk bersalin jugak . next week 17hb kne serah diri . doakan sy semoga dipermudahkan segala urusan sy n bby

sya due 18/8 tp xda tanda lgi..semoga semua urusan di permudahkn..kna pergi pac sis..

11mo trước

insyaallah sis..semoga dipermudahkn semua urusan sis..doakan sya jgk sis😥

sy 16/8. klau takda tanda jugak, extend 9hari. klau masih sama, masuk ubat terus

Due 19/8.. tp 15/8 kne serah diri sbb gbs+.now bukaan bru 1cm.