9 Hari Lagi

Due 19/2 tp 18/2 dah kena serah diri. Doctor not allowed to post date due to mama ada masalah jantung. Makanya induce le kita ye... But hopefully sebelum 18/2 baby dah keluarlah. InsyaAllah kalau Allah izinkan. Sekarang ni keep squatting, mencangkung, oiling, bergelek atas gym ball, eh mcm2 lah buat?

9 Hari Lagi
35 Các câu trả lời

Semoga urusan dipermudahkan... Boleh saya tahu kat mana awk beli beg diaper ???

5y trước

Oh ok noted

Semoga allah permudahkan urusan bersalin. Baby&mommy selamat insya allah amin

5y trước

Amin..wc sis

Smoga dpermudahkan sis... Cantik beg... Blh tahu x beli kat mne?😅

5y trước

Aminnnnnnn InsyaAllah.. Tq sis😘 Bag beli dekat shoppee. Boleh search Insular baby bag. Murah👍

Smoge dipermudahkan urusan bersalin sume... 😊😊☺️

5y trước

InsyaAllah aminnnnnnn.... Tq dear😘😘😘

Semoga Allah mempermudahkan segala urusan sis...

Moga dprmudahkn urusan.. cntik beg, bli mne😅

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis 😍

semoga dipermudahkan semuanya sis.Aamiin

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin nnti.

5y trước

Sama²

Boleh tau tak apa je yg sis pek dlm beg tu?

5y trước

So toiletries baby tak payah lah eh? Saya beriya pack barang baby sampai 2 bag. Rasa over pulak bahaha