Jantina baby

Doktor kata girl..betul ke mommy..ni anak kedua saya..no1 abg dia..#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Jantina baby
7 Các câu trả lời

sorry ckp, dari sis snap pic mcmni kabur tak nampak apa. baik sis tanya sonografer tu jantina anak sis. kalau dia tak nampak/baby sorok, sis mintak dia godek lg. kalau dia dah ckp tp sis tak pasti, nanti 2-3w sis repeat scan. sbb jujur mmg tak nampak pic sis bg ni.

kalau awak nk tngk pergi ja klink yg ada 5d atau 3 d jelas terus

dah doktor kata girl, girl la..🤭

Klu Dr kata girl tu betul la tu heheh

Nampak mcm girl

gmbr awak tak clear.

xnampak