dokter sahkan missed miscarriage

Dokter sahkan mungkin kandungan tak menjadi.. Dah 11 hari spotting dan cuma sekali je darah keluar dgn banyak tp sekejap je pada hari ke 8 spotting tu.. Belah malam nya darah dah berhenti.. Esoknya spotting lagi sampai lah ke hari ni..bila scan kantong masih ada.. .dokter suruh tunggu dulu sampai 12/12 baru akan tentukan nak cuci atau bagi ubat..sebab nak bagi kantong keluar dengan sendiri.. Tp kenapa tak keluar2 lagi ye.. Ada ke yg pernah alami macam ni.. Sakit2 perut tu takde.. Cuma perut je dah kecik sikit lps bleeding yg byk hari tu

2 Các câu trả lời

Kalau kandungan awak awal lagi betul lah tu darah yang keluar tu . Kalau dah banyak minggu maybe dia akan keluar ketul darah sikit .

5y trước

Dah 9w. Scan kantong ksong je..