risau dan confuse

14/8/19 haritu sy keluar ward dan dokter sahkan sy complete miscarriage... Start drpd haritu sampai sekarang darah masih keluar... Normal ke? Sy ade buat repeat scan n dokter pun ckp dah kosong... Darah yg keluar ni nifas ke atau darah sakit? Ade sape2 yg berpengalaman x?

2 Các câu trả lời

Byk ker darah yg kluar? Pg klinik check klu berterusan dan byk..

5y trước

Sy dah g klinik.. doktor ckp biase je... Kdg2 ade rase mcm senggugut jugak.. darah tu mcm period hari ke 4.. sehari dua pad juga.

Gugur berapa bulan?

5y trước

Kalau gugur bawah 3bulan, yg keluar tu darah period biasa bukan nifas. Selalu seminggu ke 10hari or maksimum 15hari. So maybe yg keluar skrg tu darah period bulanan la kot 😅 tp nak sure lagi tanyalah doctor.