czer @ normal (ibu ada darah tinggi)

Doctor ada bagi hint.. bersalin awal 2minggu sbb sy ade darah tinggi... Tp selama 7bulan ni bacaan ok je xlebih 125/90.. sbb ade makan ubat metadopa.. cuma nak tahu pendapat ibu² btl ke darah tinggi ni confirm2 beranak czer? Xboleh normal ke? Doc pun bgi hint akan induce... Seram la..ramai ckp sakit... Sy xde pengalaman..anak first...

2 Các câu trả lời

Kalau BP tinggi masa nk bersalin tu mmg akan kena czer. . .sbb tu doc suruh masuk wad awal utk pantau. . .mcm kaka ipar sayaa pun mcm tu. . Dia masuk awal seminggu dan di pantau. . .tp BP dia ttp x turun so dia kena czer.

4y trước

Awal seminggu..lamanya dia kat hospital... Ingtkan admit trs die induce...