Ubat cair darah

Hi, ada tak mmy kat sini dpt ubat cair darah dr klinik? Apa yg sy baca, ubat cair darah ni boleh mmudaratkan ibu n bby dlm kandungan. Adakah ubat ni utk mmy2 yg ade mslh obesiti? Sbb sy obes tp sy tiada masalah yg lain..hb, gula etc. semuanya ok

1 Trả lời

tak pasti la pulak, sy masa kena covid mengandung 19w yg lepas mmg dpt ubat cair darah. mungkin ada condition puan yg perlukan ubat cair darah. doktor tkde explain apa apa ke?

3y trước

ok, baik puan. tysm 😀