Admit hosp

Doc syak sy ectopic pregnancy sbb scan tak nampak?

16 Các câu trả lời

Brp weeks? Saya dulu kiraan 6w doc cari² x jumpa. Dia bg pluang dtg lg smingu lps tu. Masa dtg tu dh nmpk kantung. Rupanya baru 5w. So, klu scan kandungan bwh 5w mmg sukar dikesan kecuali scan melalui vagina. Doa yg baik², insyaAllah ada tu nnt.

Berapa week tu...klu baru lagi memg xnampak la..sy sendiri mule2 scan 5 week..xnampak ape2 siap doc tye awak betul2 pregnant ke x...last2 ye sruh repeat scan 9 week..alhamdulillah dah nampak...

saya scan masa 4w pun doc x nampk kantung.. dinding rahim saja tebal.. doc cakap biasa sebab kecik lagi memang takkan nampak.. tunggu lagi 2-3minggu scan balik insyaAllah nampak..

brpaa week tu mommy.. sabar biasa kalau kecik pun masih xnmpak lagim doktor biasa dia akn ckap je mcm tu.. sy pun mcam tu jugak..after 2week scan dah nampak😊

Sy ectopic last year..mmg scan kat tube pun xnampak?sbb sy dye lekat di fallopian tube kiri..sis ade spotting or sakit di bahagian ari2 or bahu?

6 hingga 8 minggu tu normal kalau xnampak lg. Doc syak shja. Nnti sis scan smula tunggu 10 minggu lg better. Boleh tgk heartbeat bby😍

Sama la.. sy 8w... scan x nmpk 😥 blom g hosp... baru scan kt klinik... Insyaallah hari ni nk g hosp plak..doa2kan ye 😥

Kalau awal sgt memang tak nampak sis. Sy pun dulu awal2 dr suspek ectopic preg. Then scan melalui vagina baru nampak.

Diaorg tak amik darah ke sis? X salah beta hcg utk tgk bacaan tu. Kalau naik 2x ganda insyaallah x dak apa..

Sy dah melalui nya. Sabar k. Inshaa Allah moga ada rezeki kita lagi tuk preggy💕💐