Bleeding at 6w2d

Bleeding bbrp hari lepas then g hosp. Doc scan x nampak. Guna tvs, mulut itik doc suspect ectopic. Masuk OT room kena operate. Sekali bukan ectopic, sy gugur biasa cumanya rahim ada darah. Doc cuci rahim and warded 2d. Now im at home and tryna heal physically n emotionally.

3 Các câu trả lời

Have a good rest. Bila dah sihat try semula. Bila dah pernah pregnant chance utk pregnant semula tinggi. So have a good rest and come back stronger.

Insyaallah sis boleh pregnant semula dlm masa terdekat. Usually, orang gugur ni senang lekat semula. Take care and have a good rest.

Tkpe sis, insya allah Allah bg rezeki semula tak lama lg.