tengah melayan perut, mngdung 8week tp scan 5week, suspect kndungan tak mnjadi

doc bg 2 mingu untuk scan balik, tp arini start kluar darah ketul , mula2 cuma trun coklat2, esk rabu genap smiggu, mmg rse ala2 mcm nk bersalin rse contraction die, doakn sy biar kantung turun sndiri, takut kne dnc, btw gmbr bukn kntung, kntung wrne jenis doc ckp

tengah melayan perut, mngdung 8week tp scan 5week, suspect kndungan tak mnjadi
2 Các câu trả lời

bru ckp dah tumpah darah, doakn sy ibu2

3mo trước

keluar ketul ² ka?