Scan

Assalamualaikum... Dalam pic ni nmpk kantung kosong ke..? Ni scan kt klinik swasta.. Sy tye doc kndungan ok x.. Dia ckp ok.. Tp tgok mcmm kntung ksong.. Kndungan 6minggu

Scan
24 Các câu trả lời

Pengalamn sya,masa 5minggu pun serupa awk punya sya tanya dokter ok x ok dia cakap pun ok,dia cakap kecil lagi.tapi lagin2minggu scan balik dah nampak heartbeat baby.dulu sya pernah jadi janin x kembang. Awal2 lagi dokter dh lain macam tengok scan nya.sya tanya pun macam x pasti lagi takut janin tak sehat. Maknanya klau dia dh cakap ok sya rasa ok sis. Banyak2 berdoa ye lagi 2minggu scan lgi tengok

4y trước

Insyallah sis.. Tq

Saya tadi pergi scan 7weeks 6 days tapi still tk nmpk apa2 cuma dktor ada kata kantung lagi membesar dari yg scan sblum ni so dia bg 2, weeks lagi hmm dktor kata gak mcm salah tarikh period or period Tak regular ada Tak pngalamn mcm saya

Awl lg 2..pk positif..bnyk bdoa insha Allah ad rzeki...biasa tnggu 8 weeks + baru nmpk jelas dgn bib jntung...biasa dktr dye akn ckp tnggu 8weeks + baru scan...awl2 scn xnmpk pape sbb kcik lg...melain kan sis scan bawah...

4y trước

Tq sis

hak sy dlu mcm ni la kak...scan awal mcm ni...pastu doc bgi tempoh 2minggu p scan kli kedua pon sama jugakk ....kantung duk mcm tu ja..pastu xsmpaii sminggu keguguran

4y trước

Ad bleeding ke?

sis dlu mcm tu la g scan nmpk kantung kosong je smpai kndungan sis 13 weeks.. dktr ckp kmngkinan gugur.. memang sis x de rezeki sis keguguran lps 13 weeks

4y trước

Ada tanda or sakit ape2 ke sis mase gugur tue.. Ada embrio atau mmg kosong smpi 13 weeks tue.

Normal . Aritu saye scan mase 6minggu lebih nmpak kantung jee . Scan ikut bawah baru nmpak baby ngan heartbeat baby 😊 . Jngan risau yee mommy .

4y trước

Amin

Awal sgt lg sis..nti tnggu kandungan msuk 8-9mmggu mcm tu..sis jgn rsau sgt yg pnting sis jaga diri baik2 sbb awal2 khamilan ni snang nak gugur

4y trước

Tq sis

Normal. Tunggu lah lg 2 atau 3 minggu scan balik. Saya masa 5week tak nampak pape lg. Repeat scan 10week nampak baby sekali dgn heartbeat dia.

4y trước

Tq sis

Don't worry sis. Itu normal, just jaga diri okey. Mana2 klinik pon akn ckp yg sama.. Biasa 7w atau 8 w baru akn ada heartbeat OK.

4y trước

Tq sis

In sya Allah nanti 3-4 weeks lagi boleh repeat scan. Doa yg baik2. Jaga diri sis, makan folic acid ya 😗