contraction xde

Doakan sye selamat bersalin ye,awal 3 mnggu dpd jangkaan,xde contraction pain,xde sign nk bersalin,tiba2 je bukaan dah 3cm..nervous gaklah,sbp anak prtma..?

11 Các câu trả lời

sma mcm sy .. 38weeks , sy rsa bby kurang aktif .. G klnik cek rpnya dah 2cm jln tbka .. trus admit ward , esk ptg nya slmat bersalin ... Sy doakan sis dpermdhkn yer ..

5y trước

Baby kurang aktif pun blh jd jalan trbuka 2cm ye sis.. aduh takut pulak sy... Haha betul2 baby sis buat suprise ..

Semoga dpermudahkan urusan bsalin .. smgoa slamat smuanya..

Try minum milo dgn planta. Memudahkan lagi Insyaallah

Semoga dipermudahkan...insyallah semuanya baik2 saja

Semoga dipermudahkan urusan awak yee. Aaamiinnn3.

lain2 tanda nk besalin selain contraction ada x?

Semoga dipermudahkan urusan sis💪😍💐

semiga dipermudahkan segala urusan mumy

Semoga dipermudahkan

Mcm mana tahu ade bukaan

5y trước

Pgi hospital,nurse check,skali bukaan 1cm dah.