Laluan buka 3cm. Admit ward kul3 tadi 24/08/2022

Salam mommies, ape tips untuk cepatkan laluan 5-8cm? Contraction kejap ade kejap xde..baby gerak sgt rancak. Lepas cek bukaan tu, byk darah... bila tny nurse, itu biase... Doakan saya cepat bersalin & dipermudahkan urusan bersalin ye...🙏🏻 ##advicepls #ingintahu #38w3d

Laluan buka 3cm. Admit ward kul3 tadi 24/08/2022
8 Các câu trả lời

Sya pn admit ward smlm. Tgh menunggu bukaan sepenuhnya.. Kalau blm juga harini mungkin kena masuk ubat. Tak sabar nya.. Semoga dipermudahkan kita bersalin nanti ya sis 🌷

2y trước

Haah ada sis.. Baby kuat mengeras pastu sakit mencucuk rasa nak meneran ja sis.. Dr pantau melalui ctg contraction sya da kuat. Cuma laluan blm buka sepenuhnya..

Owh warded. Sy pn cek td buka 2,3cm. Tp balik umah je. Nasib xde plk kuar darah. Good luck semua🥰

Wahhh semoga semuanya dipermudahkan buat sis. Sis boleh cuba selalu squat

2y trước

Yeke, tak boleh buat exercise ke?🫠 hati hati sis kalau buat kat toilet

Senaman siti jamumall tu, try buat sorok2 kt tandas. Hehe. Btw, hospital ipoh ke tuu?

Sy pon prnah lpas check jln kluar darah

Banyakkan berjalan sis. Insyaallah...

2y trước

da jln td..tp rs nk pitam..nk pitam dr pagi td ...

sakit tak masa cek bukaan tu?

smoga dipermudahkan