Tungku bersalin

Hi .. dlm semua jnis tungku. Tungku jenis apa yg terbaik dan berkesan ibu2 pernah guna? Blh share tk? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

Tungku bersalin
10 Các câu trả lời

tungku besi.. sy beli tungku herba x pakai pun kurang panas & x berat.. bidan mari tungkukan sy dgn tungku besi.. bidan kata tungku besi lebih elok tahan lama panas & berat..

Sy guna mak Sy punya Jenis mcm besi to. Sy dlm pantang pakai yg to je. sbb tahan panas lama. terpulang lah sis nak guna yg mana

sy pakai tungku batu sungai besar dan lebar sedap bla pakai lgi2 letak kt atas perut.

saya pakai batu bata yg merah tu ...dari anak first...berat pastu cepat panas

pkai tungku besi....nak kata berat tu..boleh la....tapi tahan lama panas dia

batu sungai. panasnya lebih lama.

pakai tungku besi

mahtika ok jgk

Batu sungai